Hlavní obsah

Bude pokračovat pomalý plzeňský rozjezd? Sledujte 19. kolo HET ligy živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Utne Plzeň špatnou sérii v Ostravě? Dotáhne se Sparta na třetí místo? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Bude pokračovat pomalý plzeňský rozjezd? Sledujte 19. kolo HET ligy živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Plzeň má na jaře docela vlažný rozjezd. Kromě bezgólové remízy v Olomouci totiž naprosto nečekaně prohrála doma s předposlední Jihlavou, a v sobotu v Ostravě tak bude mít co napravovat. Hostům v kurzu 2:1 věří plných 93 % tipérů.

Blamáž Olomouce? Ve hře je 102 015 Kč!

Skoro kompletní kolo pak má na tiketu tipér s přezdívkou Justin1994. Ten míří například na to, že překvapení dosavadní sezóny, Sigma Olomouc, prohraje doma se Slováckem. V Tiket aréně tak čeká na výhru 102 015 Kč.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.