Hlavní obsah

Veselý pochoďáček Citizens a přestřelka na Wembley. Padne půlmiliónová výhra?

Dnes to vypadá na dva hodně odlišné zápasy v Anglii. Dole v Londýně nás čeká vyrovnaná bitva, naopak severně v Manchesteru to bude pohodová jízda domácích. Tak to vidí největší komunita sázkařů.

Foto: Tipsport

Veselý pochoďáček Citizens a přestřelka na Wembley. Padne půlmiliónová výhra?

Článek

Po výhře 4:0 v Basileji to vidí sázkaři dnes večer v Manchesteru na jednoduchou záležitost. Citizens si pohlídají postup a tipér adamciik95 dokonce věří, že skvěle šlapající mašina Pepa Guardioly i podruhé udrží čisté konto. „Man. City na Etihad Stadium suše vyhraje – Basilej by mohla dát gól opravdu jen těžko při aktuální neformě. Od prvního zápasu totiž rupli doma i 0:2 s St. Gallen a 0:2 v Bernu s Young Boys"

Drama v Londýně

Za to o pár stovek kilometrů na jih to vypadá na pořádně vyrovnaný souboj. Už první zápas v Itálii totiž skončil přestřelkou 2:2, a tak i tentokrát, když bude Tottenham hostit Juventus, to vidí tipéři na napínavou bitvu bohatou na góly. Tipér s přezdívkou 305933 tipuje, že na Wembley uvidíme přesně 2 – 5 gólů a jde si pro výhru 578 601 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.