Hlavní obsah

Plzeň těží nad plán! Sporting udělá krátký proces a rozhodne už v prvním mači, tuší sázkaři

Překvapí Plzeň v Lisabonu? Tentokrát jde už do prvního mače osmifinále Evropské fotbalové ligy jako jasný outsider, ale třeba tipér TomazzzCZE se nebál naložit 27 tisíc na její neprohru!

Foto: Tipsport

Plzeň těží nad plán! Sporting udělá krátký proces a rozhodne už v prvním mači, tuší sázkaři

Článek

Oproti prvnímu zápasu s Partizanem je tentokrát Plzeň jasným outsiderem. Není divu. Jména jako Fabio Coentrao, William Carvalho nebo Rui Patrício budí na soupisce Sportingu pořádný respekt. S kurzem 1,42:1 tak na domácí míří plných 96 % tipů. Borec s přezdívkou johnynz v analýze doplňuje, proč věří Portugalcům: „Sporting doma pořád bojuje o titul a myslím si, že vše bude chtít rozhodnout v prvním zápase. Navíc letos ve skupině LM, kde měl těžkou skupinu právě s Juve a Barcou, ostudu rozhodně neudělal."

Plzeň překvapí, tipér TomazzzCZE míří na 117 390 Kč!

Jenže Plzeň už několikrát potvrdila, že těžké evropské zápasy pod Pavlem Vrbou zvládá skvěle. To má určitě na paměti i tipér s přezdívkou TomazzzCZE, který se nebál na neprohru Viktorie naložit skoro 27 tisíc a míří na skvělou výhru 117 390 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.