Hlavní obsah

Sparťanské probouzení a bitva o druhé místo! Sledujte HET ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Sparta s novým koučem a Slavia s Olomoucí v bitvě o druhé místo. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Sparťanské probouzení a bitva o druhé místo! Sledujte HET ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Sparta se po nevýrazných výkonech rozhodla vyměnit trenéra a nový šéf lavičky Pavel Hapal tak v sobotu zažije ostrou premiéru přesně týden před derby. V Karviné sice letenské nečeká nic jednoduchého, ale i přes to věří sázkaři novému kouči a 95 % tipů míří na hosty v kurzu 2:1.

V neděli pak Slavia přivítá Sigmu ve šlágru kola a podle sázkařů i tady si druhý z účastníků derby zvedne náladu před vrcholem jara. Sešívané má totiž taky na tiket rovnou 95 % tipérů v kurzu 1,60:1. Na tiketu má jejich triumf i borec s přezdívkou rychty7, který míří na 56 600 Kč.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.