Hlavní obsah

Čtvrtfinále Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a zdarma jen na TV Tipsport!

Předkolo je za námi a jsou tady netrpělivě očekávané čtvrtfinálové bitvy Tipsport extraligy. Sledujte kompletní program play off v přímých přenosech zdarma na TV Tipsport.

Foto: Tipsport.net

Čtvrtfinále Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě a zdarma jen na TV Tipsport!

Článek

Liberec s Olomoucí mají za sebou svá předkola a můžeme se tak naplno vrhnout do čtvrtfinálových bitev. Každá z nich má svého jasného favorita, ale play off bývá zrádné. Největším favoritem na postup jsou samozřejmě držitelé Prezidentského poháru, hokejisté Plzně. Ti hrají právě s Hanáky a věří jim 96 % tipérů v kurzu 1,18:1. Borci z největší komunity sázkařů věří i Kometě proti Vítkovicím, podobně jako Hradci Králové proti Liberci.

Vystřelí Oceláři 150 105 Kč?

Třinec pak hájí roli favorita proti Pardubicím, když mu věří na 85 % tipérů v kurzu 1,28:1. Na tiketu má postup Ocelářů do semifinále i borec přezdívkou matinho279, který míří na výhru 150 105 Kč.

Celé play off živě jen na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off Tipsport extraligy si samozřejmě můžete vychutnat živě, zdarma a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.