Hlavní obsah

Sledujte derby Sparta - Slavia živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Nejvyhecovanější zápas jara je tady! Souboj o krále Prahy se odehraje v sobotu od 17:30 na Letné a vy můžete přímý přenos sledovat živě na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Sledujte derby Sparta - Slavia živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Nezáleží na tom, jestli jeden hraje o titul a druhý o sestup. Derby nezná favorita! V sobotu nás na Letné čeká už 289. bitva pražských S. Zápas ozdobený hvězdnými hráči i „čerstvými" trenéry sledujte živě na TV Tipsport.

Chytne se Sparta ve šlágru jara?

Sparta před minulým kolem vyměnila trenéra a Pavel Hapal měl možnost si v Karviné otestovat své svěřence. Jenže remíza 1:1 ho moc nepotěšila a kádru napěchovanému hvězdami nezbývá než věřit, že se chytí v nejdůležitějším zápase jara. Nemyslí si to ale největší komunita sázkařů. Ta totiž ze tří čtvrtin sází na Slavii v kurzu 2,58:1. Naprosto nekompromisně to pak vidí tipér s přezdívkou TomazzzCZE. Ten totiž naložil závratných 100 000 Kč na to, že Slavia dá domácím víc než 1,5 gólů.

Podobně to vidí ve své analýze i borec přezdívkou johnynz: „Poslední výhra doma nad Sigmou 3:1 se nerodila rozhodně lehce, ale myslím si, že právě těch posledních 30 minut zápasu, kdy se sešívaným podařilo otočit zápas jim v budoucnu hodně pomůže. Tohle by pod Šilhavým asi nedokázali. Slavia je teď na koni a podle mě na Letné neprohraje."

Sledujte derby na TV Tipsport!

I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.