Hlavní obsah

Bláznovství? V žádném případě! Bayern kasíroval žluté karty a kouril7 50 000 Kč

V zápase Besiktase s Bayernem už šlo jen o formalitu, a tak si tipéři vybírali speciální sázky a byl to pořádný úspěch!

Foto: Tipsport

Bláznovství? V žádném případě! Bayern kasíroval žluté karty a kouril7 50 000 Kč

Článek

Když skončil první zápas v Mnichově, bylo všem jasné, že v Istanbulu už to bude spíš jenom formalita. Besiktas si totiž na domácí stadion přivezl příslovečného „búra," a tak se sázkaři zaměřili na neobvyklejší příležitosti.

Tipér kouril7 si pomohl trochou sociologie a ve své analýze napsal: No jo, jenže je to zápas tureckého a německého týmu. V Německu žije početná turecká komunita a tak tyto konfrontace bývají vyhecované za každých okolností. Vsadil na to, že Bayern bude mít více žlutých karet a nemýlil se! V kurzu 5:1 kasíroval sympatických 50 000 Kč.

Střídající Bayern vystřelil 110 252 Kč!

Jeho kolega Forek se zaměřil na střídání a nelitoval! Vsadil, že oba týmy vyčerpají svá tři střídání a svůj tip doplnil jedním tenisovým a jedním squashovým zápasem. Jeho famózní odhad mu vynesl skvělých 110 252 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.