Hlavní obsah

Drama do posledních vteřin! Střelci zachránili už skoro odepsaný tiket

Tohle jsou ty nejoblíbenější tikety. Hned dvakrát zachránili střelci v posledních vteřinách tiket, na který tipér explo0 dlouho nezapomene.

Foto: Tipsport

Drama do posledních vteřin! Střelci zachránili už skoro odepsaný tiket

Článek

Potřebný zásah a zachrání skvělou výhru. Tentokrát byl hlavním hrdinou sázkařského thrilleru tipér explo0. Ten si ve fotbalově prázdnějším startu týdne vybral pět zápasů napříč Evropou a všem přisoudil aspoň dvě vstřelené branky. Třikrát bylo hotovo už v průběhu první hodiny, ale ve dvou případech musel míč do sítě dotlačit až na úplném konci. Ve druhé švýcarské lize urval Winterthur bod až v 90. minutě.

Ještě větší drama ho pak čekalo na samotný závěr. V anglické League One totiž Doncaster celý zápas bušil do obrany Bradfordu, kterou se mu podařilo překonat až v 75. minutě. Jenže to pořád nestačilo. Naštěstí to ale nestačilo ani Johnu Marquisovi, ten totiž přidal i svůj druhý gól v zápase až v úplně poslední vteřině! Zachránil tak výhru 60 300 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.