Hlavní obsah

Sledujte šlágr Bayern - Dortmund živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Nejvyhecovanější zápas jara je tady! Hvězdný souboj Bundesligy se odehraje dnes od 18:30 v Allianz Aréně a vy můžete přímý přenos sledovat živě na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Sledujte šlágr Bayern - Dortmund živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Letos nás sice nečeká přímá bitva o titul, protože Bayern si užívá na čele tabulky luxusního náskoku sedmnácti bodů, ale Der Klassiker je na jaře stejně jenom jeden. O důležitosti zápasu navíc nemůže být pochyb. Vosy z Dortmundu totiž se svým úhlavním nepřítelem, Schalke 04, bojují o druhé místo, a mají tak dnes o motivaci postaráno.

Bayern si odfrkne a BVB toho využije!

Jenže Bayern doma letos ještě neprohrál, a to největší komunita sázkařů dobře ví. Proto míří 97 % tipů na domácí s kurzem 1,37:1. Není mezi nimi ale tipér s přezdívkou GoldenHazard. Ten totiž věří hostům a v analýze upozorňuje, že Bayern už má doma v lize jasno a vzhledem k tomu, že ho za tři dny čeká Liga mistrů v Seville, nemusí hrát na sto procent. Sám s výhrou BVB míří na 13 160 Kč.

Sledujte šlágr jara na TV Tipsport!

Vsaďte si a sledujte německý šlágr jara v přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.