Hlavní obsah

Příznaky klesající hladiny testosteronu? Možná si je nepřipouštíte, ale víte, jak moc muže ovlivňují

Nebudeme chodit okolo horké kaše. Období mezi 30. a 40. rokem života je pro většinu mužů časem, kdy v jejich těle ubývá hladina testosteronu. A v běžném životě se tahle změna projevuje poklesem energie, úbytkem svalové hmoty a poklesem libida. Řešení? Existuje. A může mít podobu kvalitního doplňku stravy.

Foto: TestoMax

TestoMax

Článek
Fotogalerie

Potravinové doplňky už dávno nejsou jen výsadou těch, kteří tráví dlouhé hodiny v posilovně. Do svého života je zařazují i muži, kteří chtějí aktivně bojovat proti negativním důsledkům snižování hladiny mužských hormonů. Fungují? Ty kvalitní, mezi které TestoMax bezesporu patří, ano. Což dokládají četné výzkumy.

Vědecká studie* prokázala, že užívání extraktu semene pískavice řeckého sena podporuje růst svalové hmoty. Po dobu osmi týdnů byly testované skupiny A a B podrobeny stejnému pravidelnému silovému tréninku. U skupiny A byl ve srovnání se skupinou B zaznamenán až 2x větší nárůst svalové hmoty. Skupina A užívala 500 mg semena pískavice řeckého sena denně; skupina B užívala placebo. Obsah denní dávky semena pískavice řeckého sena v TestoMaxu je 600 mg. Každá tobolka TestoMaxu při dlouhodobém užívání tak podporuje růst svalové hmoty a udržuje rovnováhu metabolismu tuků. To mužskému organismu následně může přinést větší vitalitu, sílu a lepší fyzický výkon a tím i lepší život.

Světový rekordman v hodu oštěpem Jan Železný chlapům TestoMax doporučuje

"Myslím, že jako bývalý vrcholový sportovec se v doplňcích stravy celkem vyznám a chápu, co je v jednotlivých věkových obdobích důležité. Jisté je, že v určitém věku se chlap o sebe musí začít více starat a udržovat se," říká světový rekordman v hodu oštěpem Jan Železný. „Testomax beru pravidelně a doporučuji ho!" dodává.

Jak se bránit

Co dělat, abyste během „mužského přechodu" zastavili zhoršující se fyzičku? Nic složitého. Negativní příznaky spojené s poklesem testosteronu zmírní zdravý životní styl a pohyb. Pravidelné užívání kvalitního doplňku stravy, kterým TestoMax díky vysokému obsahu extraktu semene pískavice řeckého sena určitě je, pak může být dobrou volbou pro muže, kteří chtějí dobýt zpět také svůj elán a sexuální touhu.

TestoMax obsahuje extrakt ze semena pískavice řeckého sena (konkrétně 600 mg v 1 tabletě), a podporuje tak růst svalové hmoty a udržuje rovnováhu v metabolismu tuků. Vedle toho obsahuje hořčík a vitamín B6, které přispívají ke snížení míry únavy, normální psychické činnosti a normálnímu metabolismu. Zinek pak přispívá k normální plodnosti a reprodukci a také k udržení normální hladiny testosteronu v krvi.

* (Poole Ch. et al.: J int Soc Sports Nutr.2010, 7:34)

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.