Hlavní obsah

Citizens uhánějí za pomstou a postup Barcelony v pohodovém tempu

V Barceloně šlo minulý týden vše podle předpokladů, ale že si svěřenci Pepa Guardioly povezou domů třígólový výprask, to čekal málokdo. Jak vidí sázkaři odvetné mače?

Foto: Tipsport

Citizens uhánějí za pomstou a postup Barcelony v pohodovém tempu

Článek

To, že uvidíme hodně gólů, bylo jasné. Že ale všechny bude ze své sítě lovit Ederson? To čekal málokdo. Citizens se tak v úterý musí pokusit smazat třígólové manko proti Liverpoolu. Požene je k tomu vyprodaný Emirates Stadium i největší komunita sázkařů. Přes devadesát procent tipérů jim totiž v kurzu 1.51:1 přihrává výhru.

Už před prvním mačem si na postup Liverpoolu jako jeden z mála vsadil i borec s přezdívkou Viktor22, který ve své analýze připomíná nabitý program Manchesteru City. „04.04. Liverpool - City, 07.04. City - Manchester United, 10.04. City - Liverpool, 14.04. City – Tottenham."

Blaugranas si postup pohlídají

Ve druhém zápase očekává největší komunita sázkařů výhru Barcelony i ve druhém mači. Její postup do semifinále má spolu s Realem a Bayernem tipér martinrastocky, který míří na krásnou výhru 115 988 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.