Hlavní obsah

Bílý balet s Bayernem míří v suchém triku do semifinále a tipér aleskahuda k výhře 408 764 Kč

Dnes si podle tipérů půjdou pro postup fotbalisté Realu a Bayernu. Oba si domů přivezli výhru a oba jdou i do čtvrtfinálové odvety Champions League jako jasní favorité sázkařů.

Foto: Tipsport

Bílý balet s Bayernem míří v suchém triku do semifinále a tipér aleskahuda k výhře 408 764 Kč

Článek

Minulý týden v repríze loňského finále proti Juventusu předvedl Cristiano Ronaldo, proč je jedním z nejlepších fotbalistů historie a Real odjel z Turína domů s luxusní výhrou 3:0. No a jak v analýze připomíná tipér OtikRakosnik, Real tím pádem nemusí nikam spěchat a bude čekat na své šance z protiútoků. Oba týmy ale nastoupí do zápasu pěkně zostra a měli bychom tak vidět gól na každé straně ještě v první půlce.

Formalita v Bavorsku

Také druhý mač má po prvním střetnutí jasného favorita. Bayern Mnichov po tom, co pro prohrál v lize s Lipskem, rozjel pořádný kolotoč. Nejdřív nasázel „šestku" Dortmundu, pak si poradil s domácí Sevillou a o víkendu zničil Freiburg na jeho hřišti 4:1. O postupu Němců přes sedmý tým La Ligy nepochybuje ani tipér s přezdívkou aleskahuda, který míří na parádní výhru 408 764 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.