Hlavní obsah

První bitva překvapivých semifinalistů pro Liverpool! Sázkaři posílají Vlky domů s prázdnou

Liverpool, nebo AS Řím? V souboji překvapivých semifinalistů favorizují sázkaři partu Jürgena Kloppa.

Foto: Tipsport

První bitva překvapivých semifinalistů pro Liverpool! Sázkaři posílají vlky domů s prázdnou

Článek

Do čtvrtfinále šli jako outsideři, ale najednou stojí proti sobě v bitvě o finále Ligy mistrů. Barcelona si vylámala zuby na AS Řím a Manchester City skončil s Liverpoolem. V úterý večer nás tak čeká souboj, který ještě na startu vyřazovacích soubojů čekal málokdo. Domácím Reds v něm věří plných 85 % tipérů v kurzu 1,56:1. Druhé překvapení po sobě přihrává hostům dalších 12 % tipérů v kurzu 5,85:1.

Postup Liverpoolu za 164 650 Kč

Na postup Kloppovy party má naloženo i tipér s přezdívkou pycha15. Ten na svém dlouhodobém tiketu míří na výhru 164 650 Kč. Jeho kolega johnynz pak v analýze doplňuje, proč uvidíme v úterý večer gólové hody. „AS dalo gól jak na Šachťaru, tak v Barceloně. Navíc jsou Giallorossi ofenzivně laděné mužstvo a vepředu mají snipera Džeka, který moc šancí ke skórování nepotřebuje. Liverpool, to je asi vůbec nejofenzivnější celek letošní LM. Klopp a útok to jde zkrátka dohromady. K dispozici má vepředu zabijácké trio Mané, Firmino, Salah."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.