Hlavní obsah

Sledujte bitvu Slavia - Plzeň živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Zápas prvních dvou týmů je tady! Zajistí si Plzeň titul už v sobotu? Nejdůležitější zápas závěru ligy se odehraje v sobotu od 18:30 v Edenu a vy můžete přímý přenos sledovat na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Sledujte bitvu Slavia - Plzeň živě na TV Tipsport a vsaďte si!

Článek

Na podzim dominující Plzeň začala na jaře sice hodně klopýtat, ale včas se chytla, aby už v sobotu mohla oslavit titul. Zabránit jí v tom může jediný tým. Druhý celek tabulky a její přímý soupeř, Slavia Praha. Sledujte vyhecovanou bitvu na TV Tipsport.

Odpálí Plzeň ohňostroje?

Stačí jeden jediný bod. Viktoria Plzeň se v důležité sezóně blíží vysněnému triumfu. Proč je důležitá právě letos? Mistr jde totiž rovnou do základní skupiny Ligy mistrů. Zajistí si tak Plzeň snový podzim už v sobotu? Tipéři to vidí hodně vyrovnaně. Třetina sázek míří na domácí s kurzem 2,35:1 a dalších 40 % pak na Plzeň s kurzem 3,40:1.

Neprohru Viktorie tuší i borec s přezdívkou tonny. Ten na svém víkendovém fotbalovém kombíku míří na výhru 91 886 Kč.

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.