Hlavní obsah

Češi ovládnou úvod a tvrdě narazí na obhájce. Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

MS v hokeji začíná pro českou repre pořádně zostra. Tipéři to vidí nejprve na triumf ve vyhecovaném derby a pak porážku od úřadujících světových šampionů.

Foto: Tipsport.net

Češi ovládnou úvod a tvrdě narazí na obhájce. Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Rovnou na úvod čeká svěřence trenéra Jandače vyhecované derby proti Slovákům. Mladý tým, plný nadějí českého hokeje jde do elektrizující bitvy proti východním sousedům jako jednoznačný favorit s kurzem 1,49:1 a důvěrou 96 % sázkařů. Na neprohru našich reprezentantů má naloženo i tipér s přezdívkou Fenix44. Ten míří na skvělou výhru 90 900 Kč.

Překvapí Češi obhájce zlata?

Hned o den později pak čeká český tým pořádný oříšek. Utká se totiž s obhájci zlata z loňského šampionátu, hvězdami nabitým týmem Švédska. Tre Kronor jdou do zápasu jako jasní favorité s důvěrou 90 % tipérů v kurzu 1,60:1. Jak v analýze doplňuje borec s přezdívkou MarcGasol, Švédům zatím přijelo patnáct hráčů z NHL „a jsou tím pádem o level výš než naši reprezentanti."

Sledujte hokejový vrchol roku na TV Tipsport!

Vsaďte si a sledujte kompletní MS v hokeji v přímých přenosech. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.