Hlavní obsah

Skvěle hrající Bayern nepostoupil? Tipér FaBOSS kasíroval úžasných 153 500 Kč

To byl večer! Všichni napjatě očekávali, jestli Bayern zkomplikuje cestu Realu do finále LM a výkon Němců přihrál tipérům v největší komunitě sázkařů skvělé výhry!

Foto: Tipsport

Skvěle hrající Bayern nepostoupil? Tipér FaBOSS kasíroval úžasných 153 500 Kč

Článek

Napodobí Bayern Juventus, nebo si Real dojde pro další finálovou účast? Otázka, která ve sváteční večer čekala na řešení se promítla i na tikety v největší komunitě sázkařů. Zápas začal pěkně zostra, když v jedenácté minutě už Karim Benzema vyrovnával na 1:1. Bayern ale tlačil až do konce a celkově tak přehrál Real v počtu rohů 11:6. To byl výsledek, který potřeboval pro svůj triumf tipér FaBOSS, který díky této statistice kasíroval krásných 153 500 Kč.

Jak zhurta začala první půlka, tak odstartovala i ta druhá. Nejprve Beznema pár vteřin po rozehrávce překlopil zápas na stranu domácích, aby o několik minut později James Rodriguez zase vrátil nerozhodný stav. Ten už vydržel až do závěrečného hvizdu a korunoval tak výhru 36 720 Kč, ze které se radoval borec s přezdívkou Filas84.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.