Hlavní obsah

Kanada zase na trůn a Češi konečně pro medaili? Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

Přeruší čeští hokejisté nejdelší čekání na medaili? Ovládne po přestávce Kanada opět hokejový vrchol roku? Sázkaři favorizují oba loňské finalisty a zajímavým tipem může být i USA.

Foto: Tipsport

Kanada zase na trůn a Češi konečně pro medaili? Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Je to tady! Hokejový vrchol roku plný nejzářivějších hvězd začíná v pátek 4.5. v Dánsku. Švédsko s Ekmanem-Larssonem nebo Johnem Klingbergem. Kanada v čele s McDavidem, Eberlem či Schennem. Stříbrní medailisté z olympiády vedení Leonem Draisaitlem a USA s kapitánem Patrickem Kanem.

Sázkaři nejvíce věří javorovým listům. Partu kolem jedné z největších hvězd NHL má v kurzu 2,20:1 na tiketu přes 77 % tipérů. Až daleko za nimi jsou v tipech na vítězství Švédové, USA či Rusko.

Ukončí Češi medailový půst?

Český útok na medaili, na kterou čekají naši hokejisté nejdéle v historii, bookmakeři ocenili kurzem 3,60:1. Rovnou do finále je ve své analýze poslal tipér dogly. Připomíná skvělou formu mladých talentů ve výběru kouče Jandače. „Zadina, který bude draftován hodně vysoko, Chytil si zahrál v Rangers s Zuccarellem, Jaškin dostával hodně prostoru v St. Louis." Ti, doplnění o Kubalíka, skvěle hrajícího Hanzla či posily z NHL, by tedy měli v kurzu 7:1 proniknout do finále.

Sledujte hokejový vrchol roku na TV Tipsport!

Vsaďte si a sledujte kompletní MS v hokeji v přímých přenosech. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.