Hlavní obsah

Překvapíme ruské favority? Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

Zvládnou Češi překvapit olympijské šampiony? Největší komunita sázkařů tipuje v drtivé většině triumf Ruska. Na snovou výhru pak míří tipér Donzajda.

Překvapíme ruské favority? Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Dvě výhry po prodloužení a prohra s obhájci titulu. Česká reprezentace sice podává docela nadějné výkony, ale prachbídná hra v oslabení sráží naděje zbytečně hluboko. Jandačovi svěřenci jsou s 54% úspěšností oslabení až předposlední, dokonce i za Jižní Koreou. Ruská sborná je naopak z přesilovek smrtící, když ze šesti pokusů proměnila hned čtyři. Tipér laukub pak sází na to, že Rusko dnes vstřelí aspoň čtyři góly a v analýze doplňuje „Pokud jen maličko zopakujeme hru proti Švýcarsku, tak dostaneme 4 a více gólů zřejmě snadno. Rusko tady má ohromnou sílu směrem dopředu a očekávám, že se nám budou hodně těžce bránit. Bruslařsky taky budeme mírně pozadu."

Přihraje sborná 4,5 milionu korun?

Výhra Ruska, které má zatím úžasné skóre 20:0, se objevuje na víc než devadesáti procentech tiketů v kurzu 1,54:1. je mezi nimi i tipér Donzajda. Také známá postava největší komunity sázkařů nevěří, že by česká repre dnes překvapila a míří na úctyhodnou výhru 4 440 330 Kč.

Sledujte hokejový vrchol roku na TV Tipsport!

Vsaďte si a sledujte kompletní MS v hokeji v přímých přenosech. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 ! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.