Hlavní obsah

Zvládnou Češi čtvrtfinálovou bitvu proti USA? Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

Povede se českým hokejistům navázat na olympijský čtvrtfinálový triumf? 60 % tipérů jim věří! Sledujte čtvrtfinálové bitvy živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Zvládnou Češi čtvrtfinálovou bitvu proti USA? Sledujte MS na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Zase Amerika. Osudový soupeř české reprezentace pro vyřazovací boje je letos zase zpátky. Šest zápasů v play off za poslední čtyři roky, třikrát triumf USA a třikrát Česka. Jak vypadá podle největší komunity sázkařů druhé letošní čtvrtfinále Česko - USA? Na šedesát procent tipérů věří výběru kouče Jandače v kurzu 3,32:1. Naopak Američanům, kteří ukázali v Herningu famózní formu, věří pětina sázkařů s kurzem 1,91:1.

Postup Česka za 128 tisíc?

Na to, že český tým dostane zápas minimálně do prodloužení pak sází tipér s přezdívkou mikula67, který míří na 127 752 Kč. Jeho tip pak nepřímo potvrzuj jeho kolega laukub, který v analýze dodává: „Stejně jako na OH očekávám hodně vyrovnaný zápas. Jde o hodně, předpokládám že budeme hrát hodně důkladně z obrany, protože každá chyba může být stěžejní."

Sledujte hokejový vrchol roku na TV Tipsport!

Vsaďte si a sledujte kompletní MS v hokeji v přímých přenosech. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.