Hlavní obsah

Pálešová má za sebou první olympijský úspěch, fotila se s Nadalem

Olympijské hry v Pekingu ještě nezačaly, ale gymnastka Kristýna Pálešová už má jeden úspěch. Sedmnáctiletá závodnice Sokolu Brno se stihla vyfotit se španělským tenistou Rafalem Nadalem, který se v polovině srpna stane světovou jedničkou.

Článek

Tenisová hvězda přiletěla do Pekingu v pondělí a hned na letišti se postarala o velké pozdvižení. O pár hodin později v olympijské vesnici se už Nadal pohyboval naprosto v klidu a bez ochranky, která jej doprovázela při prvních krocích na čínském území. A Pálešová toho dokázala využít.

"Šli jsme se (sportovním gymnastou) Martinem Konečným na večeři a najednou mi povídá: hele támhle je Nadal. Tak jsem toho hned využila," líčila Pálešová setkání s tenisovým idolem. Fotografii prý pořídila bez sebemenšího problému. "Bylo to úplně v pohodě. Jen je škoda, že neumí moc anglicky," litovala rodačka z Ivančic, že si s Nadalem nemohla alespoň chvilku popovídat.

Tenisová fanynka věří, že snímek s Nadalem nebude její jediný úlovek. "Chtěla bych se vyfotit i s Federerem, Berdychem, Vaidišovou nebo Štěpánkem," plánovala si Pálešová. S českými reprezentanty to určitě problém nebude a se švýcarským tenistou zřejmě také ne. Dvacátá žena z loňského mistrovství světa plánuje, že ještě jednou zajde i za Nadalem. "Aby se mi podepsal na tričko. Nejdříve ho ale musím koupit," uvedla s úsměvem sportovní gymnastka.

Reklama