Hlavní obsah

VIDEO: Beckham bafal na fanoušky. Třásli se i plakali

Londýn

Parádní překvapení přichystal pro sportovní fanoušky David Beckham. A pro některé i trochu šokující. Na ty, kteří se přišli zvěčnit do fotobudky v londýnském obchodním centru jen kousek od Olympijského parku, neočekávaně vybafl. Dvanáctiletého školáka Christiana Lewise dokonce rozplakal a musel ho pak chlácholit.

David Beckham překvapil fanoušky v nákupním centru, nechal se s nimi vyfotitVideo: Reuters

 
Článek

Někdejší hvězda anglické fotbalové reprezentace, která se však nevešla do výběru Velké Británie pro olympijský turnaj, roztřeseného chlapce objal a chvíli utěšoval. „Beckham je jeho hrdina,“ vysvětlovala pak matka mladého fanouška. „Najednou se zjevil, a jestli by se prý s námi mohl vyfotit. Na syna toho už bylo moc, začal plakat a pak jsem se rozbrečela i já. Bylo to úžasné,“ usmívala se už Christianova matka Elaine.

„Byli jsme tu od brzkého rána. Za vším stál Adidas, který fotobudku připravil, aby se fanoušci mohli vyfotit a zároveň podpořit britský olympijský tým. Mým úkolem bylo nakouknout dovnitř, překvapit lidi, nechat se s nimi vyfotit a sledovat jejich reakce. Bylo to povedené ráno, velmi zábavné,“ řekl Beckham.

Reakce byly také velmi zábavné. Když překvapil další rodinku, třásla se matka dvou dětí Linda Holgatová ještě dlouho poté. „Bylo to neuvěřitelné, fantastické, pořád se klepu. Bylo to vzrušující,“ popsala své pocity.

Beckham v minulosti vytrvale podporoval londýnskou kandidaturu na hry, byl součástí týmu, který před sedmi lety uspěl, ale nezískal si přízeň Stuarta Pearce, který sestavoval olympijský tým. V tom mohou hrát tři hráči nad 23 let, z velkých legend se do něj dostal velšský záložník Ryan Giggs.

Reklama

Související témata: