Hlavní obsah

Messi poděkoval Barceloně za splnění olympijského snu

BARCELONA

Argentinská fotbalová hvězda Lionel Messi poděkovala Barceloně za šanci hrát na olympijských hrách. I přesto, že španělský klub ve středu dostal od mezinárodní sportovní arbitráže CAS svolení svůj klenot z Pekingu odvolat, dovolil nakonec Messimu za národní tým hrát.

Článek

Messi prohlásil, že je velmi vděčný klubu a trenérovi Pepu Guardiolovi, že ho nechali v Číně hrát a pomohli k tomu, aby se jeho olympijský sen stal skutečností. "Jsem opravdu moc šťastný, že jsem hrál. Po tom všem, co se stalo, jsem opravdu rád, že jsem mohl být na hřišti," citovaly oficiální stránky Barcelony fotbalistu, který se ve čtvrtek jednou brankou podílel na vítězství Argentiny nad Pobřežím slonoviny 2:1.

Jednadvacetiletý argentinský útočník byl podle mnohých expertů nejlepším hráčem utkání a vedle své trefy byl i u rozhodující akce zápasu. V 86. minutě dorazil jeho střelu do sítě střídající Acosta. Sám Messi ale přiznal, že pro obhájce zlata to byl ve všech směrech obtížný duel.

"Na konci zápasu jsem byl opravdu unavený a vyčerpaný. Kvůli počasí i kvůli tomu, jak těžký to byl zápas," podotkl Messi. "Vítězství v prvním zápase je ale vždycky moc hodně důležité a my jsme začali dobře," dodal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články