Hlavní obsah

Neporazitelné americké plážové volejbalistky už jsou v semifinále

Americké plážové volejbalistky Kerri Walshová a Misty Mayová-Treanorová nadále natahují svou vítěznou šňůru a na olympijském turnaji v Pekingu postoupily již do semifinále. Dlouhodobé světové jedničky a obhájkyně prvenství z Atén v neděli zdolaly ve čtvrtfinále brazilské duo Ana Paula, Larissa 2:0 na sety.

Článek

Americké třicátnice už neprohrály neuvěřitelných 106 zápasů za sebou. Brazilky měly být jejich hlavními konkurentkami v boji o zlato, krátce před olympiádou se ale zranila tradiční partnerka Larissy Juliana, kterou musela nahradit zkušená Ana Paula.

Reputaci brazilskému plážovému volejbalu napravily Renata s Talitou, které si ve dvou setech poradily s Australankami Barnettovou a Cookovou. Další dvě semifinálové dvojice tvoří domácí páry.

LOH 2008 - PLÁŽOVÝ VOLEJBAL
Čtvrtfinále:
Walshová, Mayová-Treanorová (USA) - Ana Paula, Larissa (Braz.) 2:0 (18, 15), Tchien Ťia, Wang Ťie (Čína) - S. Schwaigerová, D. Schwaigerová (Rak.) 2:0 (12, 12), Süe Čchen, Čang Si (Čína) - Branaghová, Youngsová (USA) 2:0 (17, 13), Talita, Renata (Braz.) - Barnettová, Cooková (Austr.) 2:0 (22, 14).

Reklama

Související témata: