Hlavní obsah

Koloc má zájem o Lacka, ale obešel Matějovského

PRAHA

Šéf týmu Buggyra, který vede Evropský pohár tahačů v kategorii Super Race Truck, Martin Koloc projevil zájem o Adama Lacka, který při premiérově sezóně podává skvělé výkony. Oslovil však jen jezdce a neuspěl, úplně obešel jeho manažera a šéfa Tatra Prima Teamu Stanislava Matějovského.

Foto: internet

Buggyra Truck Racing Team získal v loňské sezóně zásluhou Němce Körbera titul misrů Evropy.

Článek

"Pan Koloc se mnou i mým tátou mluvil nyní v Jaramě. Odkázal jsem ho na svého manažera Matějovského. Auto nám jede dobře, mám vytvořeny perfektní podmínky, takže nemám zájem nikam odcházet," zdůraznil nejmladší jezdec seriálu trucků Lacko.

"Körber, jenž sahá po obhajobě titulu, i Albacete u nás zůstávají. Uvažuji však pro příští rok o nasazení čtvrtého vozu a s Vršeckým by Lacko vytvořil perfektní český tandem. Pravdou je, že zatím jsem mluvil jen s Adamem a jeho otcem, ale ti mě odkázali na Matějovského, jehož jsem dosud skutečně neoslovil," řekl Právu Martin Koloc.

Zájem mají i týmy z ciziny

"Postup vedení Buggyra teamu se mi zdá přinejmenším nestandardní. Považoval bych za seriózní, kdyby se ozval a sedli jsme si spolu ke stolu a jednali. Náš tým však má s Adamem Lackem plány do budoucna a nemáme v tuto chvíli zájem smlouvu ukončit," uvedl Stanislav Matějovský, který cítí zájem o Lacka i z ciziny.

"Už na Nürburgringu mě oslovila stáj V8 Star a Adam testoval její vůz jaguar. Mezi sedmnácti talenty z celé Evropy byl nejrychlejší," sdělil Matějovský s tím, že letošní vítěz Škoda Octavia Česká pojišťovna cupu Štefan Rosina tatru už testoval a znovu do ní usedne, ale příští rok bude jeho prioritou nadále octavia.

Reklama

Související témata:
  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint dnes 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint