Hlavní obsah

Lacko asi na třech frontách

PRAHA

Úspěšný český automobilový závodník Adam Lacko se velmi pečlivě připravuje na novou sezónu. Především nabírá fyzickou kondici, protože se zřejmě objeví hned na třech frontách. Právu se podařilo zjistit, že tento týden bude testovat v Imole novou Alfu Romeo 147 GTA, připravenou přímo v továrně.

Foto: PRÁVO

Adam Lacko s truckem Tatra

Článek

Alfa Romeo už byla k vidění v sídle týmu mistra Evropy z roku 2000 Stanislava Matějovského v Hradci Králové. Stojí tam i dvě Škody Octavie pro Česká Pojišťovna Škoda Octavia cup, a samozřejmě okruhová tatra.

"Adam pojede určitě Evropský pohár tahačů. Zatím nejsme rozhodnuti, zda Super Race Trucky, nebo Race Trucky. Spíš to ale bude silněji obsazená třída Race Trucků. Spolu s mým synem Michalem budou startovat v domácím prestižním poháru octavií. O čemkoliv dalším je předčasné hovořit," odmítl prozradit plány Stanislav Matějovský.

Z jeho blízkého okolí se však podařilo zjistit, že zmíněná alfa by se v rukou jezdců jeho nově budovaného týmu mohla objevit v domácím mistrovství i zahraničních pohárech. Z královéhradeckých dílen zřejmě do EP tahačů nevyrazí tatra, kterou nelze kvůli předpisům použít pro kategorii Race Trucků, ale mohl by to být klidně špičkový MAN. "Předěláváme celou strukturu týmu, nemám čas spekulovat," odmítl komentář Matějovský.

Reklama

  Velká cena Číny - sprint dnes 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny - kvalifikace dnes 09 : 00
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články