Hlavní obsah

Fisichella prý zamíří do Renaltu a Trulli k Toyotě

HOCKENHEIM

Ital Giancarlo Fisichella po letošní sezóně formule 1 nejspíš přestoupí od Sauberu k Renaultu. Rozhodnout se chce po závodu v Maďarsku. Na výběr má totiž také stáj Williams, která o něj stojí. Fisichella ale před Velkou cenou Německa naznačil, že větší šance dává francouzské stáji.

Foto: Internet

Giancarlo Fisichella

Článek

"Vím, že o mě hodně stojí. Chci počkat do závodu v Maďarsku a pak se rozhodnu," prohlásil Fisichella. V Renaultu by měl nahradit krajana Jarna Trulliho, který upadl u Briatoreho v nemilost.

O svou budoucnost se však Trulli bát nemusí, protože podle spekulací nejspíš vytvoří s Ralfem Schumacherem novou dvojici v Toyotě. "Slyšel jsem o tom, že by mohl přijít. Myslím, že by mi vyhovoval," nechal se v Hockenheimu slyšet německý závodník, který se zotavuje z následků nehody v Indinanapolisu.

Šéf jeho nynější stáje Frank Williams nedávno prohlásil, že nevěří, že se mladší bratr světového šampiona po zranění obratlů ještě letos do formule 1 vrátí. Na angažmá u Williamsu si dělá pro příští sezonu zálusk další Němec Nick Heidfeld. Hlavními kandidáty jsou však údajně bývalý mistr světa Kanaďan Jacques Villeneuve, který je bez týmu, a Australan Mark Webber z Jaguaru.

Reklama

Související témata:
  Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) Velká cena Číny - kvalifikace Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) konec
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
  Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) Velká cena Číny - sprint Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) konec
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny zítra 09 : 00
20240421T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny
Velká cena Číny
Velká cena Číny