Hlavní obsah

Räikkönen vyhrál sázku, novinář se proběhne nahý po Silverstonu

LONDÝN

Fin Kimi Räikkönen nejenže v neděli ve Spa vyhrál stáji McLaren první Velkou cenu v sezóně, ale také sázku. Skotský novinář Bob McKenzie totiž před časem prohlásil, že britský tým letos zůstane bez vítězství. A pokud ne, poběží nahý na okruhu v Silverstonu. Kdy hodlá splnit prohranou sázku, zatím ale sám McKenzie neví.

Foto: HOCH ZWEI

Kimi Räikkönen má důvod k úsměvu: ve Spa vyhrál první letošní Velkou cenu a navíc vyhrál sázku s novinářem listu Daily Express.

Článek

McKenzie důvěru v závodníky britské stáje ztratil poté, co je v červnu viděl při testování na okruhu v Silverstonu. Zatím neví, kdy na něm své nahé tělo ukáže.

"Datum jsem ještě nestanovil, ale určitě poběžím," řekl agentuře SID redaktor britského listu Daily Express. "Šéf McLarenu Ron Dennis naštěstí netrvá na tom, abych běžel úplně nahý. Smím si vzít boty," dodal s typickým britským humorem.

Na nahého třiapadesátiletého novináře se přijde podívat i Räikkönen, jehož výkon ho k bláznivému činu donutil. O okolnosti sázky se zajímal i staronový světový šampión Schumacher. "A to poběží celé kolo?" ptal se.

Reklama

Související témata: