Hlavní obsah

Ferrari podle Barrichella v Kanadě vyhraje

PRAHA

Třetí místo na poslední Velké ceně Evropy na německém Nürburgringu navnadilo brazilského pilota stáje Ferrari Rubense Barrichella. Ten nyní předvídá návrat nejlepší stáje posledních let mezi světovou špičku. "Těším se do Kanady. Tam se průběh mistrovství otočí a ferrari začne vyhrávat," doufal "Rubinho" po testovacích jízdách v Silverstonu.

Foto: Hoch Zwei

Rubens Barrichello věří v úspěch své stáje.

Článek

Rudým vozům trať v Kanadě tradičně vyhovuje. "Nechceme tam ale jen bodovat, ale zvítězit!," burcuje Barrichello k útokům na zatím vedoucí stáje Renault a McLaren-Mercedes. Optimistické prognózy Brazilce vycházejí z dobrého pocitu z pneumatik při testování.

Vyhraje vůz ferrari Velkou cenu Kanady?
Tipujte v anketě na konci článku!

"Musíme pneumatiky co nejlépe vyladit a vybrat pro závod nejvhodnější sadu," analyzoval Barrichello a dodal, že v případě správného výběru by neměl být s ferrari žádný problém. V pohodě se zdá být i dodavatel pneumatik pro stáj z Maranella - Bridgestone.

Jeho technický ředitel Hisao Suganuma se nechal slyšet. "Očekáváme úspěšné týdny v Kanadě a ve Spojených státech," tvrdí Japonec přes zatím špatné výsledky pneumatik Bridgestone na MS a jejich častou kritiku.

V pohodě se zdá být i Rubens Barrichello. "Hodně pracujeme na vývoji pneumatik. Jsme v těžké situaci, ale děláme, co můžeme," uvedl Brazilec k situaci s obutím rudých monopostů. Barrichello ještě nevzdal boj o celkový titul mistra světa. "Pokud ho ale chceme získat, musíme už začít vyhrávat," uvědomuje si týmová dvojka ferrari.

Reklama

Související témata:
  Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) Velká cena Číny - sprint Vítěz: M. Verstappen (Red Bull) konec
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny - kvalifikace dnes 09 : 00
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články