Hlavní obsah

Ralf Schumacher nebude ve Francii chybět

LONDÝN

Pilot formule 1 týmu Panasonic Toyota Racing Ralf Schumacher nebude chybět na startu Velké ceny Francie, která se na okruhu v Magny Cours jede 3. července. Po vážné havárii v minulém závodě seriálu na americkém okruhu v Indianapolis již nemá podle vyjádření týmu žádné přetrvávající potíže.

Foto: Panasonic Toyota Racing

Pilot Toyoty Ralf Schumacher hovoří s novináři po VC USA.

Článek

"Ralf už po nehodě z minulého pátku nemá žádné přetrvávající zdravotní problémy, bezpečnost jezdců je pro nás ale vždycky prioritou," řekl šéf testovacího týmu Toyoty Gerd Pfeiffer. Lékaři rozhodli maximálně prodloužit dobu odpočinku před startem ve Francii. "Kde se vrátí do kokpitu Toyoty po boku Jarna Trulliho," dodal Pfeiffer.

Piloti Jarno Trulli, Olivier Panis a Ricardo Zonta testují před francouzskou velkou cenou na španělském okruhu v Jerezu. Schumacher, který je s dvaceti body průběžně osmý, se z rozhodnutí lékařů testování neúčastní.

Pátý pilot v průběžném hodnocení Jarno Trulli je s testováním v Jerezu spokojen. "Nemáme žádné technické problémy," řekl v pátek pilot s tím, že v souvislosti s VC Francie je optimista. Loni ještě v barvách týmu Renault si v kvalifikaci vyjel páté místo a závod dokončil na místě čtvrtém.

Reklama

Související témata: