Hlavní obsah

Fanoušci prosí Schumachera, aby zůstal v F1

MONZA

Michael Schumacher ještě oficiálně neoznámil, zda po této sezóně skončí s formulí 1, nebo ještě ne, ale fanoušci jej od případného okamžitého "sbohem" zrazují. Na internetu dokonce vznikla stránka s peticí za jeho setrvání v královské automobilové třídě. Přání příznivců sedminásobného mistra světa je obsaženo přímo v její adrese - www.michael-please-stay-in-f1.com.

Článek

Schumacher o své budoucnosti promluví po nedělní Velké ceně Itálie v Monze, kdy jeho stáj Ferrari chystá oznámit složení týmu pro další sezonu. Německý pilot nicméně v Itálii musí neustále odrážet dotazy neodbytných novinářů. Řekl jim alespoň, že dosud ještě neví, co bude dělat, až s ježděním jednou skončí. "Nemám ještě plán. Asi budu nezaměstnaný," žertoval Schumacher.

Jeho manažer alespoň ujistil, že rozhodnutí už padlo, jezdec už si nemá co rozmýšlet, jen chce dodat svému chystanému prohlášení oficiální ráz.

"Bylo to těžké rozhodnutí," řekl Willi Weber a zároveň vyloučil, že by Schumacher mohl přestoupit do jiného týmu. Podle médií vše nasvědčuje tomu, že Schumacher skončí po této sezóně a ferrari bude řídit duo Kimi Räikkönen, Felipe Massa.

Reklama

Související témata: