Hlavní obsah

Lídr formule 1 Hamilton se chce odstěhovat z Anglie

ISTANBUL

Lídr průběžného pořadí šampionátu formule 1 Lewis Hamilton se chce odstěhovat z Anglie. Důvodem jsou fotografové, kteří dvaadvacetiletého pilota stáje McLaren pronásledují na každém kroku. "Vždycky jsem chtěl bydlet v Londýně, ale tohle je opravdu příliš. Celé moje volno bylo dokonale zmonitorováno v bulváru. Nemohl jsem si jít zaplavat, aniž bych nenarazil na nějakého paparazziho. Pokaždé se objeví jakoby odnikud," řekl nováček seriálu agentuře Reuters.

Článek

"Jestli to takhle půjde dál a nebudu si moci užívat života, aniž bych o sobě četl v bulváru, odstěhuji se," dodal Hamilton, který se stal senzací sezóny a před šesti zbývajícími závody mistrovství má v čele pořadí náskok sedmi bodů před druhým Fernandem Alonsem.

Trpělivost s novinami prvnímu pilotovi tmavé pleti ve formuli došla poté, co mu bulvární deníky přisoudily pověst donchuána, když propíraly Hamiltonovy milostné románky. Podle nich se měl například rozejít se svou školní láskou Jodie Maovou, začít chodit s jednou z dcer majitele McLarenu Mansoura Ojjeha a vyspat se se zpěvačkou Dido.

Reklama

Související témata: