Hlavní obsah

Světový šampion ve formuli 1 se chce prosadit i jinde. Se zbraní už trénuje na novou roli

Los Angeles/Praha

Surfování, jízda na snowboardu a teď trénink střelby. Šestinásobný světový šampion ve formuli 1 se během zimní přestávky rozhodně nenudí. Lewis Hamilton sní o tom, že si jednou zahraje v akčním filmu, a tak se v Los Angeles vydal na střelnici, tasil zbraň a předvedl, jak mu to s ní jde.

Foto: Profimedia.cz

Lewis Hamilton při tréninku střelby.

Článek

Světový šampionát ve formuli 1 už vyhrál šestkrát, je úspěšný s vlastními kolekcemi v oděvním průmyslu a teď by se rád prosadil i ve filmu. Hvězdný jezdec si našel i další  zájem, střelbu. Hamilton během zimní přestávky zavítal do Los Angeles, kde si na střelnici, na níž slavný herec Keanu Reeves trénoval na roli Johna Wicka, vyzkoušel různé zbraně.

Šlo mu to s nimi velice dobře, rychle měnil zásobník a získal i pochvalu od profesionálů. „Těší mě, že vám mohu ukázat něco, na čem jsem začal pracovat,“ napsal Hamilton k videu, které z tréninku střelby zveřejnil na sociálních sítích. „Vždy jsem miloval akční filmy a snil jsem o tom, že si v nějakém jednou zahraju,“ pokračoval jezdec Mercedesu.

„Teď jsem na místě, kde Keanu Reeves trénuje před natáčením filmů o Johnu Wickovi. Tak jsem sem přišel, abych tady také trénoval na svou první roli. Byl to zatím první den, ale dobře jsem se bavil. Byla to velká zábava v bezpečném prostředí pod dohledem profesionálů, děkuji jim za trpělivost se mnou,“ dodal Brit.

Hamilton se vedle střelby během pauzy věnuje také svým oblíbeným sportům. Byl surfovat a zamířil i na hory, kde jezdil na snowboardu. Nezapomněl ani na charitu. Minulý týden poslal 500 tisíc dolarů (jedenáct a půl milionu korun) Austrálii, kterou sužují požáry. Již za dva měsíce mu tam navíc začne další sezona.

Reklama