Hlavní obsah

Radostná novinka. Bývalý šéf formule 1 bude v devětaosmdesáti letech opět otcem

Praha

Bude to kluk! Radostnou novinu potvrdil bývalý šéf formule 1 Bernie Ecclestone, který se stane počtvrté otcem. Devětaosmdesátiletému Britovi porodí jeho manželka Fabiana první společné dítě. „Je to tak, v létě k tomu dojde,“ uvedl Ecclestone na webu švýcarského deníku Blick.

Foto: Profimedia.cz

Bernie Ecclestone a jeho manželka budou rodiči.

Článek

Je otcem tří dcer, dědečkem pěti vnoučat a těšit se může už i z pravnoučete. Teď se jeho rodina opět rozroste. Bývalý šéf formule 1 Bernie Ecclestone se totiž v devětaosmdesáti letech stane opět tatínkem. Se svou třetí manželkou, Brazilkou Fabianou, čekají první společné dítě a bude to kluk.

„Je to tak, v létě k tomu dojde,“ potvrdil Ecclestone na webu švýcarského deníku Blick. „Doufám, že se brzy naučí hrát vrhcáby,“ vtipkoval. „Jako všichni rodiče si přejeme, aby byl chlapec hlavně v pořádku,“ dodal muž, který řídil formuli 1 přes čtyřicet let, a který je teď se svou manželkou v Brazílii.

Formuli 1 však stále sleduje a vyjádřil se i k letošní sezoně světového šampionátu. Ten již měl být v plném proudu, avšak závody byly do začátku června zrušeny a není ani jisté, že odstartují v půlce měsíce v Kanadě. Ecclestone by za takovéto situace podle svých slov letošní ročník odvolal.

Týmy by se podle něj měly připravovat na další sezonu. „Co bych teď udělal? Myslím, že bych řekl, abychom ukončili řeči o možnosti konání nějakého závodu ještě letos. Jen tak se dá zajistit bezpečnost a zároveň nikdo nebude spřádat pošetilé plány, které se nemusí uskutečnit,“ vysvětlil Ecclestone.

Reklama

  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint dnes 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články