Hlavní obsah

Hamilton se prohlásil za Rafaela Nadala formule 1

HOCKENHEIM

Pilot Lewis Hamilton se po zhlédnutí finále tenisového Wimbledonu prohlásil za Rafaela Nadala formule 1. V jezdci stáje McLaren prý totiž hoří stejný plamen touhy po vítězství jako ve španělském tenistovi, který letos v All England ukončil pětiletou nadvládu Rogera Federera.

Článek

"Nadal měl něco nového. Byl ohromně hladový," řekl agentuře Reuters Hamilton. "Je nemožné být hladový, když už jste něco mnohokrát vyhráli," dodal na Federerovu adresu.

Právě kvůli velké touze po vítězství se Hamilton považuje za "Nadala formule 1". "Vždycky jsem měl ten hlad. Od pěti šesti let. Vždycky ve mně ten oheň byl a pořád bude," přidal s tím, že právě proto se může stát nejmladším šampionem formule 1. "Určitě. Chci vyhrávat i příští rok, a to je pro mě to hlavní," uvedl třiadvacetiletý pilot.

Hamilton se k Nadalovi přirovnal poté, co cestou z vítězné Grand Prix Velké Británie v rádiu poslouchal přenos z wimbledonského finále. "Zápas byl tak dlouhý. Slyšel jsem poslední půlhodinu, ale úplně mi to stačilo," řekl britský pilot. "Myslel jsem ale, že vyhraje Federer. Znám se s ním a je to fantastický tenista, který toho tolik vyhrál, ale Nadal byl hladovější," dodal Hamilton.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články