Hlavní obsah

Bývalý mistr světa Villeneuve chce zpět do formule jedna

ISTANBUL

Ani tři roky po odchodu z formule jedna se bývalý mistr světa Jacques Villeneuve definitivně s královskou motoristickou třídou nerozloučil. Osmatřicetiletý kanadský pilot stále pomýšlí na návrat a věří, že ještě má co nabídnout.

Článek

"Já jsem neukončil kariéru. Narodil jsem se proto, abych závodil v autech. Když jsi jednou jezdil ve formuli jedna, můžeš to dělat tak dlouho, dokud budeš fit," řekl serveru sportbild.de Villeneuve.

Podle šampiona z roku 1997 je problémem současné formule jedna, že v ní nejsou žádní bojovníci. "Alonso byl ještě takový typ, ale jinak? Dneska už ti závodníci ani nic neříkají, papouškují jen to, co jim předžvýkali PR lidé," postěžoval si Villeneuve na příliš klidnou atmosféru v současné formuli.

"Už tu nejsou žádné opravdové souboje, které měli všichni rádi. Tak mi to alespoň přišlo, když loni usilovali o titul Hamilton s Massou. Neměl jsem z těch dvou pocit, že se nenávidí, že spolu opravdu bojují. To za mých časů to bylo jiné, mezi mnou, Michaelem Schumacherem nebo Eddiem Irvinem nebylo na dráze a mimo ni po sympatiích ani stopy," zavzpomínal na své působení ve formuli vítěz jedenácti Velkých cen.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články