Hlavní obsah

Massa se poprvé od zranění objevil v sídle Ferrari v Maranellu

Poprvé od červencového vážného zranění hlavy se v pondělí brazilský pilot formule 1 Felipe Massa objevil v sídle své stáje Ferrari v italském Maranellu. Potvrdil tak, že je jeho zdravotní stav natolik zlepšil, že může pomalu začít testovat. Zatím si však pouze vyzkoušel simulátor a pracoval na zlepšení fyzické kondice.

Foto: Viktor Veres, Reuters

Brazilský pilot formule 1 Felipe Massa po propuštění z nemocnice v Budapešti, kde strávil devět dnů po zranění hlavy při Velké ceně Maďarska.

Článek

"Konečně jsem zpátky doma. Zaměstnanci Ferrari jsou má druhá rodina a nemohl jsem se dočkat, až znovu uvidím lidi, se kterými tak dlouho pracuju," uvedl pro oficiální stránky Ferrari Massa, který nejezdí od Velké ceny Maďarska, kde mu prorazila lebku pružina z vozu Rubense Barrichella. "Ještě mě čeká hodně práce, ale jsem šťastný," dodal.

Osmadvacetiletý Brazilec o víkendu již dostal povolení k testování dva roky starého monopostu. Zatím však nepadlo rozhodnutí, kdy Massa na trať vyjede. Vedení Ferrari však vyvrátilo spekulace, že by se Massa mohl vrátit do seriálu mistrovství světa již při Velké ceně Brazílie, která se jede na konci října. Stále prý platí, že se Massa do závodu zapojí nejdříve na začátku příští sezóny.

Reklama

Související témata: