Hlavní obsah

Kariéra má přednost, řekl Hamilton a rozešel se s přítelkyní

PRAHA

Vztah pilota formule 1 Lewise Hamiltona a zpěvačky Pussycat Dolls Nicole Scherzingerové je minulostí. Hvězdný pár se totiž po dvou letech rozešel. Podle britského listu Daily Telegraph se mistr světa formule 1 z roku 2008 a bývalá členka rozpadlé dívčí skupiny Pussycat Dolls rozhodli dát přednost svým kariérám.

Článek

Tak tahle zpráva už jednou obletěla svět. A to v polovině září uplynulého roku. Lewis Hamilton však rozchod se zpěvačkou Nicole Scherzingerovou tehdy vyvrátil a řekl, že jsou stále spolu.

O čtyři měsíce později už však mistr světa formule 1 z roku 2008 nehodlá nic vyvracet, neboť vztah hvězdného páru je definitivně u konce. "Rozhodli se jít každý svou cestou," uvedl jejich mluvčí ve společném prohlášení na stránkách britského listu Daily Telegraph. "Chtějí se plně soustředit na svoji kariéru. Zůstávají ale blízkými přáteli."

Pětadvacetiletý Lewis Hamilton se s o sedm let starší Nicole Scherzingerovou seznámil v listopadu 2007 na předávání cen MTV. A Nicole od té doby jezdce týmu McLaren doprovázela téměř na každé Velké ceně formule 1. Jednou se dokonce spekulovalo o jejich tajné svatbě. Pár však tehdy prohlásil, že se zatím necítí na to, aby se usadil.

Lewis Hamilton se nyní věnuje přípravě na novou sezónu formule 1, která odstartuje 14. března Velkou cenou Bahrajnu.

Reklama