Hlavní obsah

Až skončím s formulí, bude ze mě módní návrhář, vzkazuje Schumacher

PRAHA

Michael Schumacher po svém návratu do formule 1 ještě neabsolvoval ani jeden závod a už začíná plánovat svou další kariéru. Až jednou definitivně skončí se závoděním, vrhne se na dráhu módního návrháře. Už nyní bude pomáhat vytvářet sportovní oblečení a obuv.

Foto: Viktor Veres, Reuters

Michael Schumacher už ví, co bude dělat, až skončí s formulí. Bude z něj módní návrhář.

Článek

Jednačtyřicetiletý legendární pilot formule 1 Michael Schumacher už začíná plánovat svou další budoucnost. A co tedy bude dělat, až skončí ve formuli 1? Stane se módním návrhářem. Ve středu se sedminásobný mistr světa objevil Mnichově, kde byl představen jako reklamní partner dvou luxusních módních značek ze Švýcarska - Jet Set a Navyboot.

Německý závodník by měl zároveň návrhářům pomáhat s designem sportovního oblečení a obuvi. "Vím, že ve formuli 1 nebudu působit dalších dvacet let. Proto tady rozbíháme něco, na čem se dá stavět i potom," uvedl Schumacher na stránkách motorsport-total.com. "Budu se scházet s návrháři a na všechno budu mít vliv. Chceme vyvíjet produkty, které budu používat doma i v práci," řekl dále jednačtyřicetiletý jezdec.

Schumacher by se měl podílet také na vývoji technicky nejvyspělejší sportovní obuvi, k čemuž ho podle výrobců předurčuje vysoká úroveň technického myšlení a jeho analytické schopnosti.

Michael Schumacher se k formuli 1 vrátil po třech letech. S týmem Mercedes GP podepsal tříletou smlouvu. Nyní už je "Schumi" ve španělském Jerezu, kde na něj čeká testování nového monopostu.

Reklama