Hlavní obsah

Jezdci McLarenu mají plnou hlavu žen

PRAHA

Čtyři týdny mezi Velkými cenami Maďarska a Belgie, která se jede v neděli 29. srpna, tráví jezdci formule 1 po svém. Úřadující mistr světa Jenson Button a Lewis Hamilton ze stáje McLaren mají plnou hlavu žen...

Foto: Mark Baker, ČTK/AP

Jenson Button (vlevo) a Lewis Hamilton

Článek

Button se dal po dvou měsících znovu dohromady se sexy modelkou Jessikou Michibatovou. Ta dokonce přerušila práci v Japonsku, aby za ním přijela do Evropy a osobně mu mohla fandit. „Je to fantastické! Jako by se nic nestalo. Podívejte se, jak nám to sluší,“ cituje spokojeného Buttona německý list Bild. Volný čas spolu tráví v Monaku.

Velmi spokojená je i slavná modelka. „Domluvili jsme se hned. Strávili jsme spolu velmi bujarý konec týdne,“ naznačila, že vztah nejledovanějšího sexy páru v F1 je zase v pořádku. Button také zdůraznil, že se opět cítí velmi skvěle a obnovení vztahu mu po všech stránkách prospívá.

Hodně rychlé výlety

Také jeho týmový kolega Lewis Hamilton prožívá krásný obnovený vztah s hvězdou skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzingerovou. O šest let starší americký sexy idol s ním trávil volné dny ve Švýcarsku.

„Krásně jsme si to užívali. Na výletech jsme jezdili hodně rychle,“ přiznala zpěvačka a mistr světa z roku 2008, aktuálně druhý muž probíhajícího šampionátu, se podle britských médií prý jen spokojeně usmíval... Hamilton si vybral za nové sídlo švýcarské městečko Genfer See, kousek od honosného sídla Michaela Schumachera.

Britský pilot má však ještě jednu slavnou obdivovatelku. Americká zpěvačka Mariah Carey pořádá v září koncert v Singapuru v době, kdy se tam pojede večerní GP pod světly. „Budu zpívat pro Hamiltona, kterému fandím,“ nechala se slyšet slavná zpěvačka. „Věřím, že bude příležitost, abychom se osobně setkali,“ projevila svoje přání. Hamilton nabídku opětoval: „Mariah také fandím a rád poslouchám její písničky. Rád se s ní potkám osobně.“

Dohnali soupeře?

Vedení stáje McLaren zůstává v klidu. Oba jezdci také v pauze spolupracovali na úpravách vozu. „Celý tým udělal obrovský kus práce. I když soupeři nespali, věřím, že ztrátu na Red Bull i Ferrari v rychlosti jsme snížili, nebo vymazali a budeme zase bojovat o vítězství. Nakolik jsme pokročili, ale ukáže až závodní víkend,“ řekl médiím Lewis Hamilton.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články