Hlavní obsah

Alonso řádí ve vlnách s modelkou, na gumy si ani nevzpomene

Žhavý kandidát na titul mistra světa formule 1 si užívá parádní dovolenou. Španělský pilot týmu Ferrari Fernando Alonso využil měsíční přestávku v šampionátu k první rekreaci s novou přítelkyní Dašou Kapustinovou.

Foto: Alex Domanski , Reuters

Fernando Alonso si užívá u moře, na adrenalin ze závodů si ani nevzpomene.

Článek

Alonso se minulý rok rozvedl po pětiletém manželství s popovou hvězdou Raquel del Rosario. Steskem však dlouho netrpěl. Našel si modelku Dašu. Podle zákulisních informací spolu randí od března, oficiálně Alonso všechno potvrdil v červenci.

Nyní si vyrazili nejprve jen ve dvou do Asturie, po několika dnech pak s přáteli na jachtu. Ve Středozemním moři plují kolem Mallorky a podle chuti a nálady si dopřávají koupel či výlety. „Skvělý den, navštívili jsme božská místa," napsala na vlastním účtu sociální sítě Twitter dvaadvacetiletá Ruska ještě z Asturie, kde pár pobýval před cestou na moře. „Čas pro večeři a spánek..." psal laškovně Alonso vzápětí na vlastní stránce a text doplnil fotografií, na níž se zamilovaně tulí k Daše.

V těchto dnech fotografové načapali Alonsa s novou přítelkyní na dohled pevnině Mallorky. Nechyběly žhavé polibky, Alonso odpočívající s tváří zakrytou slaměným kloboukem, pár popíjející drinky či hopsající v mořských vlnách na vodním skútru, přičemž španělský pilot jen zářil, když se lepil na tělo ruské modelky oděné jen v titěrných bikinách.

Alonso coby lídr šampionátu F1, jemuž vévodí s náskokem čtyřiceti bodů na druhého Webbera z Red Bullu, si však odpočinek u moře nedopřává jako jediný. Baleárské ostrovy byly také cílem pilota Mercedesu Nika Rosberga a jeho přítelkyně Vivian Siboldové, ve Španělsku si s partnerkou Isabell Reisovou užívá i Timo Glock závodící za tým Marussia.

Reklama