Hlavní obsah

Duel hvězd: Kropáčovi zvlhl střelecký prach

TŘINEC

Liberečtí hráči zapůjčení pro play off týmům Pardubic a Třince se včera na ledě příliš nepotkávali. Útočník Radoslav Kropáč v dresu Východočechů rozehrávku beka Ocelářů Martina Čakajíka prakticky nenapadal, kolem svého nedávného spoluhráče jen v uctivé vzdálenosti stínoval.

Článek

V první třetině také měli oba slovenští reprezentanti podobně neradostnou bilanci. Byli u inkasovaných branek svých týmů a navíc neproměnili velkou šanci. Kropáč po rychlém průniku a obhození Malinského trefil pouze tyčku, Čakajík po chytrém najetí před pardubickou zase nadvakrát neprotlačil zblízka puk za Svobodu.

Pardubický útočník tentokrát nezopakoval velké chvíle z pátého utkání se Znojmem a druhého s Třincem, kdy byl u důležitých gólových momentů. Jako elitní střelec měl sice místo v pardubických přesilovkových eskadrách, ale tentokrát se k pořádné ráně nedostal, jednou i zásluhou obětavého pádu svého nedávno libereckého spoluhráče.

V poslední třetině Kropáče vyslal kouč Říha do prvního útoku místo Kudrny, kýžený efekt to ale nemělo, ani když se na trestné lavici v krátce před koncem 55 vteřin klepal Čakajík.

Reklama

Související témata: