Hlavní obsah

FANTASY: Vytvořte si svůj vlastní tým a ovládněte svět formule 1!

Nadupané monoposty a jedny z nejrychlejších motorů na světě teď můžete ovládat z pohodlí vlastního domova. Zapojte se do největší sportovní show světa, vybírejte mezi hvězdami typu Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela, Kimiho Räikkönena nebo Lewise Hamiltona. Zvolte, kteří závodníci teď budou jezdit a vyhrávat pro váš tým. Vytvořte si svou vlastní stáj formule 1!

Sledování formule 1 nikdy nebylo zábavnější!

Článek
Fotogalerie

Milióny lidí po celém světě každoročně sledují napínavé Grand Prix a vy se teď můžete zapojit do hry! K dispozici máte rozpočet 100 miliónů a vaším cílem je vytvořit co nejúspěšnější tým. Kupte si šest nejlepších pilotů a jednu stáj.

Vettel, Räikkönen, Button nebo snad Massa? Koho si koupíte do svého týmu je jenom na vás. Na každý závod si vytvořte ten nejlepší tým a během kvalifikace a závodu sledujte, jak se daří vašim jezdcům. Vyberte nejlepšího ze svých pilotů a udělejte z něj jedničku vašeho týmu, aby vám za svůj výkon získal dvojnásobek bodů. Navíc si do svého týmu můžete koupit jednu stáj a získáte body za oba její piloty. Preferujete Ferrari, McLaren nebo Mercedes?

Hrajte proti ostatním a vyhrajte iPad mini, PS3 nebo Xbox. Navíc si můžete vytvořit miniligu jen se svými kamarády, kolegy nebo rodinou a hodnotit, kdo z vás je skutečný odborník! Nejrychlejší sport světa teď máte ve svých rukou! Co s tím dokážete udělat? Zapojte se do hry a vytvořte si svůj vlastní tým!

Reklama

Související témata: