Hlavní obsah

FANTASY: Ferrari a Hamilton jednička týmu – naše sázka na Austrálii!

Zítra v 7:00 startuje kvalifikace na první závod nové sezóny Formule 1. Po prvním a druhém tréninku se ukazuje, kdo vykročí do nové sezóny správným tempem, a které stáje si nejlépe poradily s novými technickými změnami. Naše volba do Melbourne je jasná, sázíme na stáj Ferrari a piloty stáje Mercedes.

Doporučený tým na první závod v Austrálii.

Článek

Piloti Mercedesu jasnými favority

Po pátečním tréninku v Melbourne se zdá být jasným favoritem stáj Mercedes. Po nejistém začátku, kdy měly jejich monoposty technické problémy, ovládli oba piloti tréninky. Vůbec nejrychlejší kolo zajel Hamilton a jeho času se nejvíce přiblížil stájový kolega Nico Rosberg. Velmi dobře si v tréninku vedli i piloti stáje Williams, proto dáváme šanci i Massovi. Zbytek týmu jsme doplnili dvojicí z Lotusu. Věříme, že Grosjean a Maldonado nás nezklamou. Jean- Eric Vergne je především „sňatkem z rozumu", protože nám již rozpočet nedovoluje sáhnout po zvučnějším jménu.

Red Bull letos nebude dominovat - věříme Ferrari

Po čtyřech letech se zpět do stáje Ferrari vrací Kimi Raikkonen, jeho sedmé místo z tréninku a třetí místo jeho stájového kolegy Alonsa pro nás znamená jasnou volbu stáje. Ferrari vypadá velmi slibně. Navíc se zdá, že vozy Red Bullu nepotvrdí svoji dominanci z minulé sezóny.

Každé fantasy kolo začíná se startem kvalifikace na závod. Kvalifikace v Austrálii začíná již zítra v 7:00, takže si nezapomeňte vytvořit svůj tým!

Reklama