Hlavní obsah

Divák se v Šanghaji motal mezi jedoucími formulemi a dobýval se do garáže Ferrari

Praha

Ruskou ruletu na čínský způsob představil jeden z fanoušků na okruhu v Šanghaji při pátečním měřeném tréninku na Velkou cenu Číny vozů formule 1. Blíže neidentifikovaný divák se dostal do prostoru cílové rovinky, kterou přeběhl bez ohledu na vozy řítící se rychlostí 300 km/h, přelezl do boxové uličky a chtěl se dostat do garáže týmu Ferrari.

Foto: Sport.cz

Pozoruhodný okamžik při tréninku před GP Číny: divák na trati mezi vozy, třísetkilometrovou rychlostí se blíží Nico Hülkenberg.

Článek

Muž se podle svých slov dobýval do garáže Ferrari s cílem otestovat jeden z rudých vozů. V šíleném plánu mu ale zabránila ochranka, která muže bezprostředně předala polici. Bezpečnostní služba ovšem ještě bude muset vysvětlit, jak se nevítaný host vůbec dostal na trať.

Divák pronikl na dráhu ve chvíli, kdy se prostorem startu a cíle řítil se svým sauberem Felipe Nasr a na začátku rovinky právě nabíral rychlost Nico Hülkenberg s vozem Force India. Ten podle svědků projel kolem muže jen chvilku poté, co se vetřelec dostal na druhou stranu.

Reklama

Související témata:
  Vítěz: L. Norris (McLaren) Velká cena Číny - kvalifikace na sprint Vítěz: L. Norris (McLaren) konec
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
  Velká cena Číny - sprint zítra 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint