Hlavní obsah

Šampión F1 v ringu. Podívejte se, jak Hamilton zatočil s profi wrestlerem

Praha

Formule 1 se vrací po 23 letech do Mexika a týden před Velkou cenou je v México City nabitý doprovodným programem. A ne ledajakým! Již jistý mistr světa Lewis Hamilton například zavítal na wrestlingový večer, na němž se dokonce pustil do křížku s profesionály mexického zápasu. Podívejte se, jak jeho duel s bojovníkem zvaným Mistico dopadl.

Šampión F1 Hamilton zkusil Lucha Libre wrestling.

 
Článek
Fotogalerie

Hamilton si minulou neděli v texaském Austinu zajistil s předstihem druhý titul mistra světa formule 1 v řadě, celkově už třetí. A podobně suverénně jako na trati se britský pilot pohyboval i po ringu při večeru Lucha Libre, obdobě amerického wrestlingu, při němž je identita zápasníků skryta za místy hodně bizarními maskami.

Večer se nesl ve znamení oslav Hamiltonova titulu, jezdci stáje Mercedes zahrála klasická „El Mariachi„ kapela a třicetiletý pilot dostal jako dárek v předvečer Dušiček lebku bohatě zdobenou tradičními motivy. A došlo také na měření sil, v němž Hamilton ukázal, že si ví rady i v ringu. Recept je jednoduchý: dvakrát kop do choulostivých míst a následně efektní odražení od provazů a složení soupeře ve výskoku.

Hamilton má titul v kapse již tři závody před koncem seriálu, po Velké ceně Mexika cirkus F1 zamíří do Brazílie a tečku za letošní sezónou udělá závod v Abú Zabí. „Pořád tomu nemohu uvěřit. Jsem trojnásobný šampión. Nevím, kdy se to vstřebá, ale totálně si to užívám," líčil vítěz 43 Grand Prix poté, co jej na oslavu triumfu nosil na ramenou další ze zápasníků zvaný Mephisto.

Reklama

Související témata: