Hlavní obsah

Reprezentaci na endurové Šestidenní posílí trojice motokrosařů

PRAHA

Hned tři motokrosaře zařadil manažer české reprezentace Ladislav Michálek do nominace týmu pro letošní Šestidenní v enduru. V okolí chilského přístavu La Serena by se v listopadu měli objevit Jan Zaremba, Michal Kadleček a David Čadek. Druhou polovinu seniorského Trophy týmu, který bude bojovat o Světovou trofej, tvoří tradiční "enduristé" Víťa Kuklík, Roman Michalík a Zdeněk Gottvald.

Článek

Nasazení motokrosařů do Šestidenní je ve světě poměrně běžné, i čeští zástupci mají většinou s endurem zkušenosti. Zaremba se na Šestidenní představil již dokonce třikrát, dvakrát se přitom radoval z vítězství v klubové soutěži. Čadek byl v roce 2004 členem reprezentačního týmu, který obsadil osmé místo. Jediným ryzím nováčkem tak bude motokrosově nezkušenější Kadleček.

Česká republika obsadí na rozdíl od loňského roku i reprezentační kategorii juniorů. Před rokem na Novém Zélandu oba elitní týmy chyběly. O Stříbrnou vázu určenou nejlepšímu juniorskému výběru budou bojovat Martin Kuklík, Jakub Horák, Tomáš Loukota a Tomáš Dokoupil.

Dvaosmdesátý ročník Šestidenní se v La Serena uskuteční od 12. do 17. listopadu, čeští reprezentanti se přes Atlantik vydají 3. listopadu.

Nominace na Šestidenní 2007:
Světová trofej: Víťa Kuklík (KTM 530), David Čadek (KTM 530), Roman Michalík (Beta 450), Jan Zaremba (KTM 450), Zdeněk Gottvald (Husqvarna 250 4T), Michal Kadleček (KTM 450),
Stříbrná váza (junioři): Martin Kuklík (KTM 450), Jakub Horák (KTM 250 4T), Tomáš Loukota (KTM 250 4T), Tomáš Dokoupil (Yamaha 250 4T)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články