Hlavní obsah

Český Trophy tým je na endurové Šestidenní třináctý

SERRES

Třinácté místo patří podle neoficiálních výsledků po druhém dnu české seniorské reprezentaci na 83. ročníku motocyklové Šestidenní, která se koná v Řecku. Češi figurovali po pondělních měřených testech na dvanácté pozici, v oficiálních výsledcích si ale poté o jedno místo pohoršili a v úterý se tak jejich postavení nezměnilo.

Článek

V čele tradiční akce, jež se koná v okolí Serres, jsou Francouzi, kteří zvýšili svůj náskok před obhájcem loňského prvenství z Itálie na více než jednu minutu. Třetí zůstává výběr USA, jenž za doposud nejrychlejší šesticí zaostává o 2:35 minuty.

Český odstup od prvního místa se dnes zvýšil na více než půl hodiny. Na dvanácté Portugalce výběr manažera Ladislava Michálka ztrácí dvě a půl minuty. Na první místo výrazně ztratili i junioři bojující o takzvanou Stříbrnou vázu. Stále jim však patří dvanácté místo. Od jedenáctého Nového Zélandu je dělí více než sedm minut.

I dnes byl z českých reprezentantů nejlepší Michal Kadleček, jenž obsadil v kategorii Enduro 3 22. místo a v průběžném pořadí je dvacátý. Škrtal se tentokráte výsledek Radka Tomana, jenž sice nebyl co do pořadí nejhorší, ale připsal si nejvyšší ztrátu na lídra své kategorie.

Šestidenní - neoficiální výsledky po druhém dnu:
Trophy týmy:
1. Francie (Gaultier, Curvalle, Thain, Nambotin, Guillame, Deparrois) 5:02:20,97, 2. Itálie (Micheluz, Albergoni, Belometti, Dini, Mossini, Botturi) -1:06,31, 3. USA (Dietrich, Abbott, Jarrett, Woods, Caselli, Kanney) -2:35,89, ...13. ČR (M. Gottvald, Loukota, Horák, Rudolf, Kadleček, Toman) -31:24,48.
Junioři:
1. Itálie (Oldrati, Balleti, Gritti, Cominotto) 3:05:46,34, 2. Austrálie (Bewley, Braico, Hore, Lloyd) -3:15,71, 3. Francie (Lebrun, Joly, Fortunato, Bossi) -5:29,32, ...12. ČR (Engel, Sedláček, Hušek, Borák) -21:09,35.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články