Hlavní obsah

Trophy team už dvanáctý

SERRES/PRAHA

Předstihnout Portugalce dokázali ve středu čeští jezdci endura a po třetí etapě motocyklové Šestidenní v Řecku se vrátili na 12. místo. „Přes náročné horské úseky i obtížné testy v hustém lese, kde jedete mezi stromy a v prachu nic nevidíte, jsme tu kličkovanou na plný plyn zvládli. Věřím, že v druhé polovině soutěže se protlačíme i do té vysněné desítky,“ těšilo nejlepšího z českých jezdců Michala Kadlečka, který je ve třídě E3 osmnáctý a zůstává nejplatnějším členem trophy teamu.

Článek

Ze Šestidenní museli včera odstoupit dva nejlepší jednotlivci, Španěl Guerrero i Američan Caselli, a jejich trophy teamy tak pokračují už jen v pěti a nemohou si dovolit žádné další zaváhání. Pořadí na prvních třech místech se zatím nezměnilo, ale individuální klasifikaci vládnoucí Finové Salminen s Tarkkalou už dostali svou zemi na dohled medaili.

Pořadí po III. etapě – trophy teamy: 1. Francie (Gaultier, Curvalle, Guillaume, Thain, Nambotin, Deparrois), 2. Itálie (Albergoni, Micheluz, Belometti, Dini, Mossini, Boturi), 3. USA (Dietrich, Abbott, Jarrett, Woods, Kanney), 4. Finsko, 5. Španělsko, ...12. Česko (Kadleček, Toman, Gottvald, Horák, Rudolf, Loukota), trofej juniorů: 1. Itálie (Gritti, Oldrati, Balleti, Cominotto), 2. Austrálie, 3. Francie, ...12. Česko (Engel, Sedláček, Hušek, Borák), klubové týmy: 1. Slovakia HT, ...19. EnC Sherco (Malát, Klimeš, Pavelka).

Reklama