Hlavní obsah

Ital Degli Esposti vyhrál halový motokros v Brně

BRNO

Italský jezdec Davide Degli Esposti na hondě vyhrál dvoudenní halový motokros v brněnské hale Rondo. Po pátečním vítězství byl Esposti nejrychlejší v sobotní první finálové jízdě, ve druhé sice dojel až šestý, ale k triumfu mu to stačilo. Dílčí vítězství slavil Američan Casey Johnson, který se v Brně loučil s kariérou, a celkově skončil druhý.

Článek

Z českých jezdců skončil nejlépe Jan Brabec, jenž obsadil celkově sedmé místo. "Nešly mi tolik starty, ale s výsledkem jsem spokojený," uvedl Brabec.

Johnson se netajil cílem v posledním závodě sezony zvítězit. "Bohužel motocykl byl v pátek hodně syrový, musel jsem upravit pérování. Ale tečka za mou kariérou byla dobrá, moje výsledky měly v Brně stoupající tendenci," dodal Johnson, který celkově zaostal za vítězným Italem jen o dva body.

Mezinárodní halový závod v motokrosu v Brně - 2. závod:
1. Johnson 45 b., 2. Dehaan (Kan./Kawasaki) 37, 3. Degli Esposti (It./Honda) 36, 4. Kohút (SR/KTM) 32, 5. Mannevy (Fr./Honda) 26, 6. Bittner (ČR/KTM) 22.
Konečné pořadí po 2 závodech: 1. Degli Esposti 81, 2. Johnson 79, 3. Mannevy 71, 4. Dehaan 55, 5. Kohút 48, 6. Staufer (Rak./KTM) 42, 7. Brabec (ČR/Kawasaki) 35, 8. Bittner 32.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články