Hlavní obsah

Zlatá přilba možná i s Rickardssonem

Ladislav Schejbal

Ještě týden a plochodrážní stadión Zlaté přilby v Pardubicích se opět stane místem prestižních závodů o Fuchs Oil Zlatou přilbu města Pardubic. Na stadiónu se v tyto dny dokončují veškeré přípravné práce včetně zastřešení depa pro závodníky.

Foto: PRÁVO

Za týden odstartuje plochodrážní Zlatá přilba.

Článek

"Ve startovní listině výrazné změny nenastaly," řekl Právu vedoucí tiskového odboru Zlaté přilby Pardubice Petr Moravec. "V Bydhošti finišuje tuto sobotu Grand Prix, v pondělí a úterý pak vrcholí vysoce prestižní anglická a švédská liga. Jsou to vesměs souboje na ostří nože a zranit se při nich může kdokoliv. Musíme si proto jen přát, aby to alespoň nebylo u hvězd, které by měly přijet za týden do Pardubic."

A co úřadující šampión Tony Rickardsson? "Tohle jednání stále pokračuje. Hlavní roli hrají peníze za jeho účast. Rozhodnutí by mělo padnout v sobotu nebo neděli při závodech Grand Prix v Bydhošti," prozradil Moravec poslední novinky kolem startovní listiny.

Po loňském roce, kdy závody o Zlatou přilbu poznamenal nevídaným způsobem vytrvalý liják, přistoupili pořadatelé k zastřešení celého depa. "Z depa se tak stane nový pardubický monument. Organizátoři připravili pro diváky malý dárek v tom, že kdo si koupí vstupenku na neděli, bude mít sobotní vstup zdarma. Cena vstupenek se pak pohybuje od 150 do 550 korun," uvedl mluvčí Zlaté přilby Petr Moravec.

Reklama

Související témata: